Promocione

Lotaria Kombëtare është pjesë e argëtimit në emisionin “E Diell”Top Channel që transmetohet çdo të Diel nga ora 15:15.

Jo vetëm dëfrim por edhe lojra televizive si edhe çmime fituese dhuratë nga Lotaria Kombëtare!

Luani me biletat tona gërvishtëse dhe telefononi në numrin pa pagesë 0800 0639 për t’u bërë pjesë e lojës ose aplikoni tek:https://lotaria.al/ediell/

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Për më shumë informacion vizitoni pikat e shitjes ose telefononi në 04 451 1000.

Promocionet e kaluara

Na gjeni