Luaj Loto, fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”!

Luaj Loto, fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”!

Prej fillimit të muajit Maj 2017, duke luajtur Loto 6 nga 39, keni mundësi të fitoni dhe të bëheni pjesëmarrës në spektaklin “Tornado me Para”, brenda makinerisë së parave, për të kapur kështu sa më shumë para që të mundni dhe t’I bëni ato tuajat.

Nëpërmjet shorteve bonus, në çdo short Loto, çdo të Enjte dhe të Diel, do përzgjidhet 1 biletë fituese që do të fitojë pikërisht këtë çmim. Përzgjedhja do të bëhet në mënyrë automatike, rastësore nga sistemi i lojës midis të gjitha biletave Loto të vlefshme për atë short respektivisht

Luani dhe na ndiqni në shortet e Loto, cdo të Enjte dhe të Diel, në Vizion + TV, në orën 20:00 si dhe në spektaklin aq të dashur “Tornado me Para”, çdo të Diel në orën 21:00.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion vizitoni pikat e shitjes ose telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000.

Biletat Fituese të këtij promocioni për secilin short Loto:

 • 04 Maj 2017: 0002426692
 • 07 Maj 2017: 0002428377
 • 11 Maj 2017: 0002432994
 • 14 Maj 2017: 0002437385
 • 18 Maj 2017: 0002439234
 • 21 Maj 2017: 0002442160
 • 25 Maj 2017: 0002446648
 • 28 Maj 2017: 0002449876
 • 1 Qershor 2017: 0002452266
 • 4 Qershor 2017: 0002454373
 • 8 Qershor 2017: 0002458458
 • 11 Qershor 2017: 0002460398
 • 15 Qershor 2017: 0002462998
 • 18 Qershor 2017: 0002465622
Na gjeni