Luaj Loto, fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”!

Luaj Loto, fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”!

Prej fillimit të muajit Shkurt 2018, për disa javë rresht, duke luajtur Loto 6 nga 39, keni mundësi të fitoni dhe të bëheni pjesëmarrës në spektaklin “Tornado me Para”, brenda makinerisë së parave, për të kapur kështu sa më shumë para që të mundni dhe t’I bëni ato tuajat.

Nëpërmjet shorteve bonus, në çdo short Loto të ditës së Diel, do përzgjidhen 2 bileta fituese që do të fitojnë pikërisht këtë çmim.

Fituesit do të përzgjidhen automatikisht nga sistemi, midis të gjitha biletave Loto të luajtura gjatë javës dhe të vlefshme për njërin nga shortet e çdo jave dhe që kanë të PAKTËN DY PARASHIKIME të luajtura në një biletë.

Luani dhe na ndiqni në shortet e Loto, cdo të Enjte dhe të Diel, në Vizion + TV, në orën 20:00 si dhe në spektaklin aq të dashur “Tornado me Para”, çdo të Diel në orën 21:00.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion vizitoni pikat e shitjes ose telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000.

Biletat Fituese të këtij promocioni për secilin short Loto:

  • 11 Shkurt 2018: 0002426692 , 0002607941
  • 18 Shkurt 2018: 0002613632 , 0002613489
  • 25 Shkurt 2018: 0002619568 , 0002621377
  • 04 Mars 2018: 0002623845 , 0002623579
  • 11 Mars 2018: 0002625988 , 0002627697
  • 18 Mars 2018: 0002633662 , 0002630389
  • 25 Mars 2018: 0002636096 , 0002637653
  • 01 Prill 2018: 0002639103 , 0002641854
  • 08 Prill 2018: 0002643484 , 0002645676
Na gjeni