Luaj Loto dhe Fito Kuq e Zi

Luaj Loto deri më 10 Korrik 2016, dhe në çdo short, çdo të Enjte dhe të Diel, ke mundësi të jesh një nga 10 fituesit për të fituar 40 Bileta Gërvishtëse “Fito Kuq e Zi”.

Me “Fito Kuq e Zi” mund të fitosh menjëherë shumë çmime në para por edhe mbështet Ekipin tonë Kombëtar të Futbollit të kualifikuar në Kampionatin Evropian.

Mos harro: 10 fitues promcionalë do të përgjidhen në çdo short dhe ti mund të jesh një prej tyre.

Urime Fito Kuq e Zi!

Shënime:

10 Biletat fituese Loto për çdo short do të përzgjidhen automatikisht dhe rastësisht, midis të gjitha biletave Loto të vlefshme për atë short

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç

Na gjeni