PROMOCIONE DHE EVENTE

Konferencë mbi “Lojërat me Përgjegjshmëri”, 28 Mars 2014

28 / 03 / 2014 - Kthehu tek eventet

Lotaria Kombëtare, pjesë e grupit Austrian Lotteries, nën kujdesin e Shoqatës Europiane të Lotarive, zhvilloi më datë 28 Mars 2014, për herë të parë në Shqipëri, një konferencë me temën “Lojërat me Përgjegjshmëri”. Në këtë konferencë morën pjesë operatorët e përfshirë në fushën e lojërave të fatit, përfaqësues të qeverisë shqiptare dhe enteve rregullatorë të lojërave të fatit, akademikë, grupe të ndryshme interesi si dhe ekspertë ndërkombëtarë në fushën e “Lojërave me Përgjegjshmëri”.

Na gjeni