Kape Rastin, luaj Loto dhe FITO shumë çmime të tjera dhuratë!

Kape Rastin, luaj Loto dhe FITO shumë çmime të tjera dhuratë!

Çdo short fitues të GARANTUAR nëpërmjet shorteve bonus.

  • 1 fitues me 500,000 Lekë (të reja)
  • 5 fitues me nga 25,000Lekë (të reja) secili

Përveç edhe shumë fituesve të tjerë në kategoritë e ndryshme të Loto “6 nga 39”.

Biletat fituese do të zgjidhen automatikisht, rastësisht nga sistemi i lojës midis të gjitha parashikimeve të vlefshme për secilin short respektiv

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç

Për më shumë informacion telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 26 Shkurt 2017:

0002325624 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002327468 ,0002329259 ,0002324997 ,0002327275 ,0002328729

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 19 Shkurt 2017:

0002317324 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002315413 ,0002318999 ,0002315253 ,0002315487 ,0002318609

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 16 Shkurt 2017:

0002311199 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002313533 ,0002309789 ,0002313025 ,0002311849 ,0002311803

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 12 Shkurt 2017:

0002306866 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002307765 ,0002308093 ,0002304547 ,0002305547 ,0002308502

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 9 Shkurt 2017:

0002301163 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002301267, 0002302781, 0002303452, 0002303920, 0002301795

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 5 Shkurt 2017:
0002296694 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)
Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:
0002298875, 0002297306, 0002296244, 0002294944, 0002295273

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 2 Shkurt 2017:

0002291290 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002294352, 0002293317, 0002290752, 0002293796, 0002290936

Na gjeni