PROMOCIONE DHE EVENTE

Hapja e Sezonit Veror në Sarandë

30 / 04 / 2013 - Kthehu tek eventet

Ky aktivitet promocional ishte pjese e eventit te organizuar nga Bashkia Sarandë, per Hapjen e Sezonit Veror , ne te cilin Lotaria Kombëtare ishte nje prej sponsorave.

 

Na gjeni