Gëzuar 8 Marsin nga Lotaria Kombëtare

Gjatë 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Lotaria Kombëtare ka një urim special për të gjitha gratë dhe vajzat.

Çdo grua ose vajzë që luan në një nga pikat tona të shitjes, ose stendat promocionale në mbarë vendin, për çdo biletë Loto që luan do të përfitojë edhe një parashikim Loto dhuratë.

Kështu ju do të keni akoma më shumë mundësi, që të fitoni ndonjë nga çmimet e ndryshme që shpërndahen në shortet e Loto, përfshirë edhe çmimet promocionale deri në 600,000 Lekë (të reja).

Shënime:

· Parashikimi dhuartë do t’ju jepet në formën e një kuponi dhuratë, pas çdo bilete Loto ju do të luani në datën 8 Mars

· Ju lutemi t’ia dorëzoni përsëri mbrapsht këtë kupon sa më parë në pikën e shitjes së Lotarisë Kombëtare në mënyrë që ata ta skanojnë dhe ju të merrni kështu biletën tuaj dhuratë

Na gjeni