Fito akoma më shumë me Loto!

Luaj Loto dhe deri në 20 Tetor 2016 ke mundësinë të fitosh 40 Bileta Gërvishtëse “Surprizat e Festave”. Dhe ju e dini që me këto Bileta Gërvishtëse mund të fitoni në çast shumë çmime në para, deri në 4 MILION Lekë (të reja).

Nga 5 fitues do të përzgjidhen në çdo short Loto deri më 20 Tetor. Fituesit do të përzgjidhen automatikisht, në mënyrë rastësore nga sistemi, midis të gjitha parashikimeve Loto të vlefshme për shortin përkatës.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni