PROMOCIONE DHE EVENTE

Eventi për prezantimin e produktit të ri “Biletat Gërvishtëse”

25 / 09 / 2013 - Kthehu tek eventet

Më 25 Shtator 2013, Lotaria Kombëtare, pjesë e grupit Austrian Lotteries, prezantoi produktin e saj të dytë, Biletat Gërvishtëse, përkatësisht dy lloj bileta gërvishtëse: “Arka e Thesarit” dhe “Super Cash”. Këto dy bileta gërvishtëse gjenden tashmë në pikat e shitjes së Lotaria Kombëtare në të gjithë Shqipërinë. “Arka e Thesarit” dhe “Super Cash” janë dy lojëra të reja tërheqëse, të cilat ofrojnë mundësinë e fitimit në çast të shumë çmimeve të ndryshme.

Na gjeni