Lotaria Kombëtare është pjesë e argëtimit në emisionin “E Diell”Top Channel që transmetohet çdo të Diel nga ora 15:15.
Jo vetëm dëfrim por edhe lojra televizive si edhe çmime fituese dhuratë nga Lotaria Kombëtare!
Luani me biletat tona gërvishtëse dhe telefononi në numrin pa pagesë 0800 0639 për t’u bërë pjesë e lojës.

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Për më shumë informacion vizitoni pikat e shitjes ose telefononi në 04 451 1000.

Aplikim për tek “E Diell”


Deklarata e Politikave të Privatësisë

Link i Deklaratës së Politikave të Privatësisë

Konfirmoj se jam mbi 18 vjec*

Pranoj të kontaktohem nga Lotaria për qëllime promocionale, etj

Unë jam dakort me Deklaratën e Politikave të Privatësisë.

*Këto fusha janë të detyrueshme për tu plotësuar

Kujdes: Vetëm pjesëmarrësit që janë regjistruar duke aplikuar me të dhënat e sakta mund të jenë fitues!

Regjistrimet e shumëfishta do të përjashtohen ose do të llogariten vetëm 1 herë.

Na gjeni