PROMOCIONE DHE EVENTE

Dita e Punëtorëve

1 / 05 / 2013 - Kthehu tek eventet

Promocioni i produktit Loto “6 nga 39”, nga Lotaria Kombëtare, gjatë festimeve në eventin e “Ditës së Punëtorëve”, më datë 1 Maj 2013, në qytetin e Tiranës.

Na gjeni