PROMOCIONE DHE EVENTE

Aktivitet festiv për të moshuarit e qendrave rezidenciale publike të Shqipërisë

26 / 12 / 2013 - Kthehu tek eventet

Lotaria Kombëtare organizoi më date 26 Dhjetor 2013, një aktivitet festiv për të moshuarit e qendrave rezidenciale publike të Tiranës, Kavajës, Shkodrës, Fierit, Gjirokastrës dhe Poliçanit.Aktiviteti u zhvillua në ambientet e Hotel Tirana International.Të pranishëm në këtë event ishin zv.Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, znj. Bardhylka Kospiri, drejtues nga Shërbimit Social si dhe përfaqësues të Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni