20/07/2014 Lotaria Kombëtare sjell për ju një tjetër surprizë dhe shpërblen besnikërinë tuaj.

Tanimë promocioni “2 fitues me nga 100,000 Lekë” do të bëhet edhe më interesant  pasi në çdo short, çmimin prej 100,000 Lekë (të reja) do ta fitojnë dy lojtarët që do të sjellin në zyrat e Lotarisë Kombëtare numrin më të madh të biletave të Loto.

Pra, dy lojtarët që kanë koleksionin më të madh të biletave dhe që kanë 1 biletë Loto me të paktën 2 parashikime të vlefshme për shortin respektiv, do të përfitojnë secili nga 100,000 Lekë (të reja).

Rezultatet do të njoftohen në TV Klan, gjatë shorteve tona çdo të Enjte dhe të Diel, në orën 20.05.

Për më shumë informacion të telefononi në Qendrën e Shërbimit të Klientit në numrin 04 451 1000.
Fituesit e promocionit:

Shorti: 20 Korrik 2014:

 1. Toldi Aleksi – 000083914
 2. Shkëlzen Xixi – 0000843539

Shorti: 17 Korrik 2014:

 1. Albert Malka – 0000835914

Znj. Albana Shaqe – 0000833569

Shorti: 13 Korrik 2014:

 1. Erjon Sala – 0000822403

Znj. Ina Haxhiraj – 0000820158

Shorti: 10 Korrik 2014

 1. Dritan Dedaj – 0000808252
 2. Ylli Hykaj – 0000813271

Shorti: 6 Korrik 2014:

Znj. Fiqirete Zdralla – 0000796384

 1. Seit Paci – 0000797058

Shorti: 3 Korrik 2014:

 1. Dritan Rizvanolli – 0000787449
 2. Adem Alijaj – 0000784577

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.
Një lojtar mund të fitojë vetëm një herë gjatë këtij promocioni.

Nuk marrin pjesë në këtë promocion:

– Punonjësit e Lotarisë Kombëtare dhe familjarët e tyre
– Partnerët dhe bashkëpuntorët
– Pikat e Shitjes që tregtojnë produktet e Lotarisë Kombëtare
– Në rast dyshimi mbi mënyrën e mbledhjes së biletave, Lotaria Kombëtare rezervon të drejtën për të mos i pranuar ato.

Oraret për të bërë dorëzimet e biletave:

– E hënë, E martë, E mërkurë ora 09:00 -17-00
– E enjte orari është ora 09:00-12:00
– E premte, E shtunë ora 09:00- 17:00
– E diel – Pushim

 

 • 30/01/2017 Kape Rastin, luaj Loto dhe FITO shumë çmime të tjera dhuratë!
 • 20/10/2016 Promocion në Loto
 • 10/07/2016 Luaj Loto dhe Fito Kuq e Zi
 • 29/05/2016 Promocion Verë 2016 në Loto
 • 11/03/2016 Luaj Loto dhe fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”
 • 1/12/2015 Promocioni i Fundvitit në Loto
 • 22/10/2015 Luaj Loto dhe fito pjesëmarrjen në Makinerinë e Parave, tek “Tornado me Para” TV Show
 • 04/10/2015 Fito dhuratë 20 bileta për ndeshjen “Shqipëri – Serbi”
 • 21/05/2015 Promocion në “Loto 6 nga 39”
 • 16/11/2014 3 makina Citroën C4 Cactus dhuratë – 3 fitues të garantuar
 • 01/09/2014 Vazhdon promocioni Milioner për 1 Vit, deri më 28 shtator!
 • 20/07/2014 Lotaria Kombëtare sjell për ju një tjetër surprizë dhe shpërblen besnikërinë tuaj.
 • 29/06/2014 Fito me Loto
 • 27/03/2014 Luaj Loto & bëhu “Milioner për 1 VIT”
 • 11/11/2013 Promocion në Loto, 3 makina dhuratë
 • 23/06/2013 Pjesmarrje FALAS ne Loto
 • Na gjeni