Promocione në Loto

Luaj më shumë, Fito më shumë në Loto!

Vazhdojnë çmimet e shumta bonus, dhuratë në Loto – tashmë deri në 600,000 Lekë të reja në çdo short.

Edhe gjatë muajit Mars do të vazhdojnë të përzgjidhen në çdo short fitues të GARANTUAR:

· 1 Fitues i çmimit të madh promocional në çdo short, tashmë do të ketë mundësi të fitojë 600,000 Lekë të reja nëse bileta që do të përzgjidhet rastësisht si fituese e çmimit të madh promocional ka të luajtura të paktën 2 parashikime në të

· Por nëse bileta e përzgjedhur rastësisht nga sistemi, ka vetëm 1 parashikim në të, lojtari gjithsesi do të fitojë 500,000 Lekë (të reja) .

· Si edhe 5 fitues të tjerë me nga 25,000 Lekë (të reja) secili në çdo short

6 Biletat fituese do të përzgjidhen drejtpërsëdrejti gjatë hedhjes së shorteve në Vizion + TV në mënyrë automatike, rastësore nga sistemi i lojës, midis gjithë biletave Loto të vlefshme për secilin nga shortet respektive.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 19 Mars 2017:

0002365998 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002363129 ,0002365882 ,0002364887 ,0002366983 ,0002363273

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 16 Mars 2017:

0002357032 -Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002357382 ,0002352239 ,0002357123 ,0002357479 ,0002360805

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 12 Mars 2017:

0002354956 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002352262 ,0002353934 ,0002356262 ,0002354853 ,0002356230

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 9 Mars 2017:

0002344128 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002347426 ,0002342033 ,0002342090 ,0002345667 ,0002348992

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 5 Mars 2017:

0002338100 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002335603 ,0002336378 ,0002336365 ,0002338410 ,0002339332

Numrat e Biletave Fituese – shorti i datës 2 Mars 2017:

0002329669 – Bileta fituese e çmimit bonus prej 500,000 Lekë (të reja)

Si dhe biletat fituese të çmimeve bonus prej 25,000 Lekë (të reja) secila:

0002334252 ,0002330407 ,0002334068 ,0002331417 ,0002332687

 • 30/01/2017 Kape Rastin, luaj Loto dhe FITO shumë çmime të tjera dhuratë!
 • 20/10/2016 Promocion në Loto
 • 10/07/2016 Luaj Loto dhe Fito Kuq e Zi
 • 29/05/2016 Promocion Verë 2016 në Loto
 • 11/03/2016 Luaj Loto dhe fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”
 • 1/12/2015 Promocioni i Fundvitit në Loto
 • 22/10/2015 Luaj Loto dhe fito pjesëmarrjen në Makinerinë e Parave, tek “Tornado me Para” TV Show
 • 04/10/2015 Fito dhuratë 20 bileta për ndeshjen “Shqipëri – Serbi”
 • 21/05/2015 Promocion në “Loto 6 nga 39”
 • 16/11/2014 3 makina Citroën C4 Cactus dhuratë – 3 fitues të garantuar
 • 01/09/2014 Vazhdon promocioni Milioner për 1 Vit, deri më 28 shtator!
 • 20/07/2014 Lotaria Kombëtare sjell për ju një tjetër surprizë dhe shpërblen besnikërinë tuaj.
 • 29/06/2014 Fito me Loto
 • 27/03/2014 Luaj Loto & bëhu “Milioner për 1 VIT”
 • 11/11/2013 Promocion në Loto, 3 makina dhuratë
 • 23/06/2013 Pjesmarrje FALAS ne Loto
 • Na gjeni