TORNADO

LUAJ me “TORNADO” dhe EJA bëhu pjesë e spektaklit “TORNADO” TV SHOW në TV Klan, brenda te Makineria e Parave!

FITO sa të të hanë duart!

“TORNADO” është Bileta Gërvishtëse më e veçantë! E vetmja që të dhuron jo vetëm mundësinë të fitosh në çast çmime të ndryshme në para.

Por edhe mundësinë që fare thjesht duke gërvishtur, të marrësh pjesë në Makinerinë e Parave,  në “TORNADO” TV Show, në TV Klan, Të Dielave në mbrëmje nga ora 20:05. Dhe aty ju e dini, duhet të jeni sa më të shkathët, të kapni sa më shumë nga paratë që fluturojnë brenda makinerisë dhe ato para bëhen tuajat.

Shënime:
Mosha minimale për pjesëmarrjen në lojërat e Lotarisë Kombëtare, është 18 vjeç.
Pjesëmarrja në lojërat e fatit mund të ndikojë negativisht në gjendjen ekonomike të lojtarit.
Për më shumë informacion drejtohu në pikën e shitjes më të afërt ose telefono Shërbimin e Kujdesit të Klientit në  04 451 1000.

Njoftim: Spektakli “TORNADO” do të shtyhet deri në një njoftim të dytë.

Na gjeni