Bileta gërvishtëse

Biletat Gërvishtëse nga Lotaria Kombetare

Biletat Gërvishtëse i përkasin asaj kategorie të lojërave të fatit në të cilën mund të fitosh menjëherë. 

Mjafton të gërvishtet sipërfaqja e fushës përkatëse mbi biletë dhe ju do të shihni menjëherë nëse keni fituar dhe, nëse po, sa Lekë keni fituar.

Biletat Gërvishtëse, aktualisht në treg nga Lotaria Kombëtare, janë:

“MEGA CASH 777” – fito menjëherë deri në 1,000.000 Lekë..

“Milioner për 1 Vit” – e vetmja biletë që ju jep mundësinë të fitoni një të ardhur mujore: 100,000 Lekë (të reja) çdo muaj për 12 muaj rresht (1 Vit të tërë).

“RUBINËT” – Fito në çast plot 500.000 lekë të reja dhe shumë çmime të tjera.

“CASH 777” – fitoni menjëherë deri në 500,000 Lekë.

“2018” – fito në çast deri në 1 milion Lekë dhe shumë çmime të tjera.

“Super Cash” – të cilat ju japin mundësinë të fitoni menjëherë deri në 1 milion Lekë.

“Simbolet e Fatit” – me të cilat ju mund të fitoni menjëherë deri në 600,000 Lekë.

“Arka e Thesarit” – fitoni deri në 500,000 Lekë.

“Tornado me Para” – E vetmja biletë që të jep mundësinë të bëheni pjesëmarrës në “TORNADO me para” TV show dhe të futeni në Makinerinë e Parave ku kapni vetë sa më shumë para që të mundeni dhe i bëni ato tuajat.

“Pista e Fatit” – fitoni menjëherë deri në 250,000 Lekë (të reja) ose shumë çmime të tjera në para.

Na vizitoni në të gjitha pikat e shitjes në mbarë vendin.

Na gjeni