LAJME

Bileta Gërvishtëse “Sizzling Hot” ofron shumë argëtim dhe fitime!

29 / 05 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Bileta Gërvishtëse “Sizzling Hot” për të gjithë të rriturit e apasionuar pas lojrave të fatit, ofron shumë argëtim dhe fitime! Çmimi i madh 1,000,000 Lekë (të reja)!

Na gjeni