LAJME

“Porta e Fatit” loja më e re nga Lotaria Kombëtare. Luani për të Fituar ÇMIME TË MËDHA.

11 / 04 / 2019 - Kthehu tek lajmet

“Porta e Fatit”, është një lojë lotarie me bazë shorti, ku shortet hidhen dhe transmetohen çdo të Diel mbrëmje në TV Klan. Çdo lojtar mund të marrë pjesë në këtë lojë duke blerë biletat “Porta e Fatit” që gjenden kudo në pikat e shitjes që kanë logon e këtij produkti.
Kjo lojë ofron çmime të mëdha si: Apartamente; apo 1,000,000 Lekë (të reja); makina; çmime cash prej 500,000 Lekë (të reja) ose 200,000 Lekë të reja, etj.
Të printuara në biletat “Porta e Fatit” dalloni qartë çmimet përkatëse që fitoni për atë short.

Na gjeni