LAJME

Një shans i dytë për të gjitha biletat Tornado me Para

16 / 12 / 2016 - Kthehu tek lajmet

Çdo biletë “Tornado me Para” jep mundësi për të fituar shumë çmime dhuratë shtesë, sepse ka një shans të dytë edhe për biletat jo-fituese, shkruaj emër-mbiemër dhe numrin tënd të telefonit dhe dorëzoje në pikën e shitjes, pasi mund të jesh ti i përzgjedhuri për të fituar shumë çmime.

Na gjeni