LAJME

Mirëprit fatin çdo ditë me biletën e re RUBINËT

17 / 01 / 2018 - Kthehu tek lajmet

Me biletën më të re gërvishtëse RUBINËT ju fitoni në çast deri në 500,000 lekë (të reja), si dhe plot çmime të tjera. Luani, argëtohuni dhe fitoni pasi kjo biletë dhuron deri në 25 milion lekë (të reja) në çmime të ndryshme.

Na gjeni