LAJME

Luaj Loto, fito pjesëmarrjen në “Tornado me Para”!

5 / 02 / 2018 - Kthehu tek lajmet

Prej fillimit te muajit Shkurt, duke luajtur te pakten 2 parashikime ne Loto 6nga39, mund te jeni fitues i promocionit “Luaj Loto dhe fito pjesëmarrjen në Tornado me Para”.

Dy fitues do të perzgjidhen automatikisht çdo të Diel në shortin e Loto 6nga39, për të qenë pjesëmarrës në show “Tornado me para”.

Na gjeni