LAJME

Luaj, argëtohu dhe Fito menjëherë deri në 500,000 Lekë!

1 / 03 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Bileta e re Gërvishtëse “Fito 500,000 Lekë” ofron akoma më shumë argëtim dhe fitime, ku çmimi kryesor arrin në 500,000 Lekë (të reja) si  edhe shumë çmime të tjera fituese që mund të fitohen në çast me këtë biletë.
Për më tepër në çdo biletë, përveç lojës kryesore ka dhe një lojë BONUS, për akoma më shumë mundësi për të fituar.

Na gjeni