LAJME

Fituese me Biletën Gërvishtëse “Mega Cash 777”

15 / 05 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Një lojtare nga Durrësi është bërë fituese e shumës 100,000 Lekë(të reja) me biletën gërvishtëse “Mega Cash 777”.
Znj.Refije Laska ka blerë biletën në pikën e shitjes të Klevis Isaj në Durrës.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni