LAJME

Fituese me Biletën Gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë”

30 / 04 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Një lojtare nga Tirana është bërë fituese e shumës 50,000 Lekë (të reja) me biletën gërvishtëse “Fito deri në 500,000 Lekë”. Bileta është blerë në pikën e shitjes MPM Rent 4E Shop , Tiranë
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni