LAJME

Fitues nga Shorteu “KENO”

17 / 07 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Një lojtar nga Prrenjasi është bërë fitues i shumës 172,080 Lekë (të reja) në shorteun e “KENO”.
Bileta u shit në pikën e Maliq Vasku në Prrenjas.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni