LAJME

Fitues nga Bileta Gërvishtëse “Mega Cash 777”

10 / 04 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Një lojtar nga Tirana është bërë fitues i shumës 100,000 Lekë (të reja) me Biletën Gërvishtëse “Mega Cash 777”.
Bileta Gërvishtëse u shit në një nga pikat e Kompanisë Kastrati në Kashar, Tiranë.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni