LAJME

Fitues me Biletën Gërvishtëse “MEGA CASH 777”

16 / 04 / 2019 - Kthehu tek lajmet

Shpendi nga Tirana është bërë fitues i shumës 1,000,000 Lekë (të reja) me Biletën Gërvishtëse “MEGA CASH 777”.
Bileta u shit në pikën e Z.Andi Zylyftari në Tiranë.
Luani, argëtohuni dhe fitoni me produktet e Lotarisë Kombëtare.

Na gjeni