LAJME

Fitues me biletën gërvishtëse “Fito 250,000 lekë”!

13 / 12 / 2018 - Kthehu tek lajmet

Një lojtar nga Durrësi është fitues me biletën gërvishtëse “Fito 250,000 lekë”. Ai ka fituar 250.000 Lekë (të reja). Bileta është blerë në Durrës, në pikën e shitjes Shyti Group 2018 SHpk.
Luaj dhe fito.

Na gjeni