LAJME

Dyqani Qendror i LK – Rr:”28 Nëntori”, Pall. 18, Hyrja 1-31886, Tiranë

24 / 11 / 2017 - Kthehu tek lajmet

Dyqani Qendror i Lotaria Kombëtare ju mirëpret në zemër të Tiranës të provoni fatin tuaj dhe të bëheni fitues.

Adresa: Rr:28 Nëntori Pall 18, Hyrja 1-31886, Tiranë. Ju mirëpresim!

Na gjeni