LAJME

Disa nga fituesit e promocionit Loto 6 nga 39

5 / 02 / 2017 - Kthehu tek lajmet
  • Guitchka Arnaudov është fituesja e çmimit të madh prej 500,000 Lekë (të reja). Zonja nga Bullgaria e cila prej 5 vitesh jeton në Tiranë, shprehet se i pëlqen shumë Tirana dhe ndjehet e lumtur që pati fatin të jetë një nga fitueset e kësaj shume. Ajo i nxit edhe lojtarët e tjerë të besojnë që ata mund të jenë fituesit e radhës duke marr pjesë në lojë.
  • Një nga fituesit e shumtë është z. Genci Vrushi, nga qyteti i Fierit,iI cili ka fituar shumën prej 25,000 Lekë (të reja) duke luajtur në promocionin Loto 6 nga 39. Bileta e tij fituese u ble pranë postës, te znj. Perjana.
  • Z. Agron Korra, nga Elbasani, është një tjetër lojtar i Loto 6 nga 39, i cili është gjithashtu fitues i çmimit prej 25,000 Lekë (të reja).

Për më shumë informacion

Na gjeni