LAJME

Disa nga fituesit e promocionit Loto 6 nga 39

2 / 02 / 2017 - Kthehu tek lajmet
  • Fituesi i çmimit të madh prej 500,000 Lekë (të reja) është z. Orges Deçolli nga qyteti i Durrësit i cili shprehet se është një lojtar i rregullt dhe që sipas parashikimit që beri, u shpëblye nga fati dhe këto para do t’i shpenzojë me familjen e tij në udhëtime.
  • Dorjan Hatija nga qyteti i Fierit është një tjetër fitues i çmimit prej 25,000 Lekë (të reja).
  • Fituesi i radhës i promocionit Loto 6 nga 39 është z. Bujar Agolli nga Tirana, i cili ka bërë të tijën shumën prej 25,000 Lekë (të reja). Ai i uron të gjithëve suksese dhe fat në lojërat e Lotarisë Kombëtare
  • Një prej fituesve të promocionit Loto 6 nga 39 është z. Gjergji Koçi nga qyteti i Gjirokastrës i cili luan në një nga pikat e shitjes në qyetin e tij dhe u bë fitues i shumës 25,000 Lekë (të reja).

Për më shumë informacion

Na gjeni