LAJME

Çdo ditë me fat me biletën e re MEGA CASH 777!

9 / 05 / 2018 - Kthehu tek lajmet

Mega Cash 777, bileta më e re që shpërndan mbi 33 Milion Lekë çmime të ndryshme. Luaj dhe fito në çast deri në 1,000,000 Lekë (të reja) dhe plot çmime të tjera.

Na gjeni