LAJME

Zbulo fatin çdo ditë me biletën e re CASH 777

17 / 11 / 2017 - Kthehu tek lajmet

CASH 777, Bileta më e re Gërvishtëse shpërndan mbi 25,000,000 Lekë çmime fituese. Luaj, argëtohu dhe fito në çast deri në 500,000 Lekë (të reja).

Zbulo fatin çdo ditë!

Na gjeni