LAJME

Fat për të gjithë vitin me biletën gërvishtëse “2018”!

17 / 11 / 2017 - Kthehu tek lajmet

Fat për të gjithë vitin me Biletën Gërvishtëse “2018”!

Mbi 31,000,000 Lekë çmime fituese në të gjitha kategoritë e ndryshme. Luaj, argëtohu dhe fito në çast deri në 1,000,000 Lekë (të reja)

Na gjeni