Promocione

Luaj më shumë, Fito më shumë në Loto!

Vazhdojnë çmimet e shumta bonus, dhuratë në Loto – tashmë deri në 600,000 Lekë të reja në çdo short. Edhe gjatë muajit Prill do të vazhdojnë të përzgjidhen në çdo short fitues të GARANTUAR:

· 1 Fitues i çmimit të madh promocional në çdo short, tashmë do të ketë mundësi të fitojë 600,000 Lekë të reja nëse bileta që do të përzgjidhet rastësisht si fituese e çmimit të madh promocional ka të luajtura të paktën 2 parashikime në të.

· Por nëse bileta e përzgjedhur rastësisht nga sistemi, ka vetëm 1 parashikim në të, lojtari gjithsesi do të fitojë 500,000 Lekë (të reja) .

· Si edhe 5 fitues të tjerë me nga 25,000 Lekë (të reja) secili në çdo short

6 Biletat fituese do të përzgjidhen drejtpërsëdrejti gjatë hedhjes së shorteve në Vizion + TV në mënyrë automatike, rastësore nga sistemi i lojës, midis gjithë biletave Loto të vlefshme për secilin nga shortet respektive.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion telefononi Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Promocion me biletat gërvishtëse:

Me Lotaria Kombëtare, ka shumë mënyra për të fituar në çast, por ti mund të fitosh edhe me biletat jo fituese.

Luaj me biletat gervishtëse të Lotarisë Kombëtare, shkruani emer-mbemër dhe numrin tuaj të telefonit dhe dorzojeni biletën jo-fituese në pikën e shitjes.

Më pas prisni telefonatën tonë që ju bën fitues të shumë çmimeve:

· 2 fitues me nga 50,000 Lekë (të reja) secili

· 5 fitues me nga 20,000 Lekë (të reja) secili

pasi mund të jeni ju i përzgjedhuri për të fituar një nga çmimet gjatë promocionit në javët në vazhdim deri në një njoftim të dytë nga Lotaria Kombëtare për përfundimin e këtij promocioni.

Shënime:

Mosha minimale për pjesëmarrje është 18 vjeç.

Për më shumë informacion kontaktoni Shërbimin e Kujdesit për Klientin në 04 451 1000 ose vizitoni pikat e shitjes në mbarë vendin.

Promocionet e kaluara

Faqe 1 nga 3123
Na gjeni