Na kontaktoni

Rruga:  “Murat Toptani” 13, Eurocol Kati 6, 1001 Tirana, Albania

Telephone: +355 4 24 72 600 & 0800 0639
Fax: +355 4451 1001
E-mail:  info@lotaria.al

Mendimi juaj është shumë i vlefshëm për ne. 
Ju lutem dërgoni sygjerimet tuaja .
Të dhënat tuaja do të ruhen dhe do të na ndihmojnë për të përmirësuar cilësinë e rekrutimit.

Na gjeni