PROMOCIONE DHE EVENTE

Big Brother

18 / 05 / 2013 - Kthehu tek eventet

Promovimi i kompanisë Lotaria Kombëtare dhe produktit Loto “6 nga 39”, gjatë spektaklit të Big Brother datë 18 Maj 2013 (Top Channel  TV).

Për më shumë informacion,  klikoni në videot dhe fotografitë e kësaj eksperience të mrekullueshme.

Na gjeni